Sylvari mesmer și asura thief sunt două combinații care mă tentează deocamdată, însă prefer să încerc și eu toate profesiile într-un eventual Beta și abia după aceea să iau o decizie finală.
Intradevar, un char warrior probabil o sa fie cel mai popular combo in GW 2 PvE Nu am fost niciodata fan Warrior si parca si mie imi face cu ochiul. Oricum, din punct de vedere pvp o sa vreau sa am un caracter pe Me/Ele/Ne , I fucking love midline )
Eu sunt un Elementalist convins insa voi incepe cu Necromancer, faracterul jucat de Florin (Bolo Max) cu atata pasiune. Nenumarate ore am stat de vorba despre ce o sa fie si o sa facem in GW2. Asa ca voi incepe cu Necromancer. Cu singuranta urmatorul caracter va fi Elementalist si cel mai probabil Mesmer imediat dupa!
Love me or hate me! I don't care. Your end is the same!
Asura Warrior clar, desi de obicei joc ranged. De data asta vreau sa fiu in prima linie, in contact cu mobii nu la distanta. Si asta pentru ca animatiile arata PREA BINE!
daca intru in beta intr-un weekend sigur testez mai multe clase dar Human Ranger e prima alegere ... desi ma tenteaza si un Norn Warrior sau Silvari Elementalist
"Religion is doing what you are told no matter what is right , morality is doing what is right no matter what you are told" -Albert Einstein