Sylviu scrie:
B3aT scrie:
O mare dezamagire dea mea in structured PVP este ca daca joci ca ranged se intampla de multe ori ca sa fac cel mai mult dmg unui inamic si cand pica, se duce un altul si baga steagul in el, si se pune drept kill-ul lui.
Nu este adevarat, cel care il pune ultimul jos are kill-ul, nu am vazut sa fi fost punctat cel care baga steagul in el, chiar m-am uitat atent la faza asta.
Ce nu-mi place sau nu am descoperit, daca intram un grup in SPVP, nu ne pastreaza grupul si ne distribuie random.
Vrei sa zici ca e ultimul hit si nu steagul ? Ca sa il omori, cand e in starea downed, trebuie ori sa faci f mult dmg ori sa bagi steagul, numai apoi scrie fragul si se puncteaza drept kill count.
Nu prea ma intereseaza ca scrie acolo kills count, ci tare mie ca rewardul in currencies este in functie de scorul acela ...deci si rewardurile din currency. Acum totul e gratuit dar veti vedea ca toata lumea se va opri sa dea killul.
Faza cu grupul ar trebui sa fi fost reparata in weekendul asta, eu cel putin am intrat random si timp de 4 meciuri amjucat tot cu ei, si cam tot cu aceeasi adversari. Ca sa scap de ei a trebuit sa ies si sa dau join game iar.
Cu party nu am intrat deci nu stiu ..