GW 2 release date

Aici puteţi purta discuții generale despre Guild Wars 2

GW 2 release date

Chestionarul s-a închis pe data de 29 Iul 2011, 14:52

Q1 2012
1
1%
Q2 2012
14
15%
Q3 2012
62
65%
Q4 2012
19
20%

Voturi totale : 96

Re: GW 2 release date

Mesajde Anaky » 02 Feb 2012, 17:23

Cred ca se lanseaza prin iunie (era si o poza "leaked") MJ a murit in iunie so God must repay us :lol:
Imagine
Anaky
Gladium

Nume caracter: Anaky Ryu

Mesajde Tudy » 02 Feb 2012, 17:35

Anaky scrie:
Cred ca se lanseaza prin iunie (era si o poza "leaked") MJ a murit in iunie so God must repay us :lol:

Dacă te referi la poza cu tricourile - http://i842.photobucket.com/albums/zz34 ... C00110.jpg - Eric Flannum deja a lămurit aspectul pe GW2Guru:

Citat:
Those jersey's are actually a tradition we've had in our design department where if a member of our design team who had been there for a while leaves, we'd hang a "retired" jersey on the wall for them. They used to be really crude t-shirts with names and numbers drawn on in pen but when our soccer team had cooler jerseys made we decided to order some for them. The number is their last work day. Sorry to ruin any fun conspiracy theories but any relation between those numbers and any kind of date is entirely coincidental at best.

Sursa: http://www.guildwars2guru.com/forum/sho ... tcount=450
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Mesajde Kenzo » 03 Feb 2012, 00:15

Tudy esti ca o trezire rece la realitate , un pumn al rationamentului .
<3
Imagine
Kenzo
Gladium

Nume caracter: Kenzo Firefist

Mesajde Tudy » 03 Feb 2012, 00:38

Kenzo scrie:
Tudy esti ca o trezire rece la realitate , un pumn al rationamentului .
<3

Hai să zicem că îmi place să fiu ”informat” :)
-------
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Mesajde cokybv » 03 Feb 2012, 23:28

Tudy scrie:
Eu ziceam 28 dintr-un motiv foarte simplu: GW Prophecies s-a lansat pe 28 aprilie 2005, iar GW Factions a apărut pe 28 aprilie 2006. În plus, toate aniversările GW sunt pe 28 aprilie. ;)

da-da ... asta ziceam si eu,daca iti mai aduci aminte
Sa speram ca asa va fi :)
Q2 e ala (asa am si votat)

Citat:
The calendar year can be divided into 4 quarters, often abbreviated Q1, Q2, Q3 and Q4:
First quarter: from the beginning of January to the end of March
Second quarter: from the beginning of April to the end of June
Third quarter: from the beginning of July to the end of September
Fourth quarter: from the beginning of October to the end of December
cokybv
Guild Wars 2 Fanatic

Nume caracter: Lilith Luna

Mesajde cokybv » 04 Feb 2012, 16:48

M-am mai gandit la ceva ... M-am mai uitat la ceva interviuri si spuneau de importanta WvWvW-ului, iar din cate stim noi, cei de la ANet vor sa faca fiecare aspect al jocului o experienta foarte placuta pt noi.

Pana acuma au avut la dispozitie conventionuri si un beta mic. Acuma mai vine tot un beta mic (adica nu cu multi jucatori) care o sa fie specific pt cateva zone doar.
Asa ca ma gandeam eu ca anxietatea noastra se invarte asupra momentului in care vom putea pune mana pe GW2, nu neaparat asupra momentului de Realease Oficial. Adica Open Beta-ul ne intereseaza mai mult (ca ala vine primu).
Din cele de mai sus m-am gandit ca ANet va avea dificultati sa-si scoata feedback pt WvWvW + faptul ca beta-ul care urmeaza dureaza 1,2,3 zile.

Deeeeeeeci ... vor avea nevoie de multi jucatori pt WvWvW (stress test + actual gameplay of wvwvw) si vor avea nevoie sa deschida un beta pt cel putin 2 saptamani+ cateva zile (ca sa includa un ciclu intreg de WvWvW sa vada cum merge).
Stiind ca iteration e o parte mare din ANet, sunt convins ca o sa faca minim 2 cicluri de WvWvW, adica vreo 4-5 saptamani de beta.
Punand in calcul si ideea cu nevoia de multi jucatori ma gandesc ca asta ar insemna "Open Beta"
Deci am putea spune linistiti ca o sa avem acces cu cel putin o luna inaintea lansarii oficiale.
Daca ne-am gandi ca s-ar lansa undeva in Mai-Iunie-Iulie, ne ramane sa speculam ca vom pune mana pe GW2 undeva prin Aprilie-Mai
cokybv
Guild Wars 2 Fanatic

Mesajde Kenzo » 04 Feb 2012, 23:59

Din cate au zis cei de la PC IGN : 20 Februarie : Coverage about Guild Wars 2

http://pc.ign.com/articles/121/1217921p1.html

Martin Kerstein @ ArenaNet

'' Ok, before this get's out of hand:

We just started sending out invites. And no, I personally do not have the list of who will get invited.

Also: We will NOT lift the NDA, selected members of the press will be allowed to talk about their gaming experience. No general lifting of the NDA.

Hope that helps, you all have a great weekend. ''

Se pare ca vom avea multe vesti pe 20 februarie , si cel mai mic screenshot poate sugera o gramada de chestii.
Ultima oară modificat de Kenzo pe 05 Feb 2012, 00:35, modificat 1 dată în total.
Imagine
Kenzo
Gladium

Mesajde Kenzo » 05 Feb 2012, 00:26

Legat de Open BETA :

''Please know that we're not going to give you guys unlimited access and playing time during the open beta, we want to use it as a way for you guys to try the game, but not complete it."

Pe scurt : WvWvW / Cateva Dynamic Events / Structured PvP si probabil 1-2 dungeons.
Cheers :)
Imagine
Kenzo
Gladium

Mesajde Tudy » 05 Feb 2012, 10:45

@Kenzo: se discuta deja despre asta aici: viewtopic.php?p=1158#p1158 :)
-------
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Mesajde Tudy » 06 Feb 2012, 17:02

Ținând cont că ArenaNet nu oferă nici un fel de informații în acest sens, cred că o estimare a datei de lansare bazată pe ceva mai mult decât speculații am putea-o obține în câteva zile.

http://www.guildwarsinsider.com/ncsoft- ... s-feb-9th/ - detalii în link.
-------
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Mesajde cokybv » 06 Feb 2012, 21:11

Daca mai tineti minte anul trecut lumea specula ca o sa iasa de craciun 2011 si dupaia in ianuarie, februrie 2012 :P
Speculatiile astea ne tzin in forma :)
cokybv
Guild Wars 2 Fanatic

Mesajde Tudy » 06 Feb 2012, 21:27

Eu încă îmi mențin speculația din iulie anul trecut. Cu Closed Beta în 2011 se pare că am nimerit-o. :D

viewtopic.php?p=44#p44
Tudy scrie:
În 2011 nu văd posibil decât Closed Beta, pe care deja l-au anunțat. Open Beta s-ar putea să fie împins în Q1 2012, așa că un release date probabil ar fi Q2 2012.
-------
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Mesajde Ceos » 04 Mai 2012, 20:31

Probabil ca toti cititi threaduri despre cand s-ar lansa GW2. Eu citesc aproape in fiecare zi un topic pe guru despre "speculative release date" si dintre tot ce spun oamenii pe acolo asta pare sa fie cat de cat real si poate are si dreptate:

"So, before anything, let me say, I highly doubt this game is coming out so soon. However, I just got off the phone with my fiancee who is an assistant manager at Gamestop, and she said as of about 15 minutes ago on their "GO Stores" website, they updated several release dates. GW2 was one of them, it was changed from 6/29 (which it has been at for a long ass time) to 6/26, AND a "shipping from" location was listed. I worked at Gamestop for a long time myself and I can say I never saw a shipping location listed on a game that wasn't going to meet said release date. " ( http://www.guildwars2guru.com/topic/291 ... p__1409727 )

SPER sa aiba dreptate :D
Imagine
<- Outlaw =))
Ceos
Gladium

Nume caracter: Ceos

Mesajde Larry 2F » 04 Mai 2012, 20:53

Intreaba pe oricine urmareste chestiile astea si locuieste intr-o tara cu Gamestop si o sa-ti zica ca aia mereu scot date din burta.
Larry 2F
Gladium

Mesajde Ceos » 04 Mai 2012, 20:55

Sunt pus la punct cu "release dates" scoase din burta de magazinele de profil INSA dupa cum a zis omul pana acum nu au avut shipping from la un joc care nu avea release date.....i can only hope.
Imagine
<- Outlaw =))
Ceos
Gladium

Mesajde cammer2010 » 04 Mai 2012, 22:09

"We do not have a date for BWE2 at this point. The BWE goal is *roughly* once a month, but subject to change."
Avand in vedere ca au anuntat 3 beta weekend-uri, deci aprilie, mai si iunie. In general jocurile sunt lansate cam la o saptamana dupa ultimul open beta este posibil sa fie lansat pe 26 iunie. Cred ca vor sa il lanseze din cauza lui diablo 3.
Imagine
cammer2010
Gladium

Nume caracter: Mihi

Mesajde Ceos » 04 Mai 2012, 23:08

Nu au anuntat 3 BWE-uri :>. Iar de open beta nici vorba. Bine probabil ca va fi un open beta sau vor imprastia niste mii de keyuri pe diverse siteuri ca sa vanda bine inainte de lansare.
Imagine
<- Outlaw =))
Ceos
Gladium

Mesajde Markus Clouser » 04 Mai 2012, 23:13

Q3 și sunt sigur de asta.
Markus Clouser
Legionar

Nume caracter: Markus Clouser

Mesajde Valky » 04 Mai 2012, 23:30

Inainte de primul BWE imi exprimam opinia ca "poate" in Q3 si "mai probabil" in Q4. Dupa BWE1, merg in continuare pe probabilitatea maxima de lansare in Q4, mai sunt foarte multe de facut daca vor sa lanseze un joc fara probleme care sa aiba impact maxim pe piata de profil in primele 4-6 luni de lansare, lunile critice in care jucatorii se inmultesc sau dispar din joc. Just an opinion.
Be most excellent to each other and fear not this night, you will not go astray. Though shadows fall still the stars find their way.
Valky
Centurion

Mesajde Ceos » 04 Mai 2012, 23:32

Bine daca e sa o luam asa magazinele de gaming de prin 2009-10 au release date. INSA acum cand jocul este pe ultima suta de metri, o chestie cel putin ciudata care a fost adusa in discutie de oamenii de pe guru zice asa:
OK in general magazinele muta datele inainte adica ei aveau ca data de lansare 29/06 si acum este 26/06. No? Logic ar fi fost sa mai inainteze cu data lansarii prin iulie. In fine odata si odata vom afla raspunsul la aceasta intrebare care ne roade pe toti :)
Imagine
<- Outlaw =))
Ceos
Gladium

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discuţii generale despre joc

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori