Am pastrat pe parcursul jocului o serie de iteme rare pe care le-am pus la vanzare acum vreo 2 zile, cand a aparut trading post-ul. Astazi am vazut ca mi-au adus un profit de aproape 7 gold. S-ar merita sa-i schimb pe gems sa cumpar Digital Deluxe?
Este Mistfire Wolf Elite Skill mai bun decat skill-urile deblocabile cu 30 skillpoints? Ca ranger am cei doi caini ai lui Balthazar si vreau sa stiu daca s-ar merita
Multumesc.
Leluo - Legio Gemina [XIII] - Human Ranger - lvl 80 Notable achievements: - World Completion - Dungeon Master - Liadri the Concealing Darkness
Chiar nu stiu ce sa-ti spun despre Mistfire Wolf (sau cum ii spune), dar nu cred ca este mai bun decat Hounds of Balthazar. Iar daca intr-adevar vrei sa iti cumperi gems, cred ca marirea inventoriului(sau a bancii) ar fi o miscare mult mai buna.
Nu se merita, pune mana mareste bank si stash ca Mistfire wolf elite e o vrajeala, Hounds of Balthazar sunt de 10 ori mai buni, eu doar pe aia ii folosesc desi am si cealalta elita.
Daca ești într-un party atunci poți să folosești Mystic pentru ca Hounds of Balthazar e per'persoană. Dacă tu spre exemplu l-ai sumonat, Y de lângă tine nu-și poate sumona același skill.
Nu se merita, pune mana mareste bank si stash ca Mistfire wolf elite e o vrajeala, Hounds of Balthazar sunt de 10 ori mai buni, eu doar pe aia ii folosesc desi am si cealalta elita.
Cum pot sa maresc bank stash ? Nu am gasit optiunea.
The Absence of Evidence is not the Evidence of Absence!
dupa ce cumperi gems, cand deschizi inventarul daca te uiti atent sub bags este inca un slot pe care apesi si iti zice daca vrei un extra slot si daca ti-ai luat gems dai ok si iti mai da un slot pentru 400 gems, ceva in genu este si la bank doar ca acolo costa 600 gems
Subscriu, mi-am luat si eu din prima saptamana gems si am unlockat vreo 6 bank storage tabs si un bag slot, ajuta mult la crafting, mai ales cand se aduna din toate cate putin Momentan e de ajuns, pe viitor o sa-mi fac unlock la toate sloturile de banca si bags pe Warrior, mai ales ca in felul asta mai castiga si ArenaNet un banut cinstit si merita la ce joc au facut
I am valiant, boisterous, strong-willed and passionate. I am Norn. Jormag, feel my wrath!
inventory expansionu daca il cumpar pe un caracter doar pe ala ramane deblocat? sau pe toate caracterele, ca de exemplu werehouse care ii marit la tot contu