April BWE în Legio Gemina [XIII]

Aici puteţi purta discuții generale despre Guild Wars 2

Re: April BWE în Legio Gemina [XIII]

Mesajde Shadowseeker » 22 Apr 2012, 20:47

Din cate am inteles de la developeri serverul ti-l poti schimba oricand , primind doar un debuff ce impiedica participarea in WvW o perioada de timp (pentru a asigura ca oamenii nu se schimba pe serverul castigator in WvWvW).Deci, nu cred ca e o problema majora daca alegi alt server , doar daca vrei sa faci WvW.

Aceastea fiind spuse , featureul acesta sar putea sa nu fie implementat.Eu personal voi astepta sa vad pe ce server se alege sa jucam :)
Imagine
Shadowseeker
Gladium

Nume caracter: Shadowseeker

Mesajde LorD_PSYCHO » 22 Apr 2012, 20:50

Spuneti-mi pe ce canal va gasesc pe TS3 ? Am intrat de vreo 2-3 ori dar lumea era in diverse canale si nu stiam unde sa ma bag in seama.
LorD_PSYCHO
Legio Gemina [XIII]

Nume caracter: LorD PSYCHO

Mesajde Tudy » 22 Apr 2012, 21:17

Shadowseeker scrie:
Din cate am inteles de la developeri serverul ti-l poti schimba oricand , primind doar un debuff ce impiedica participarea in WvW o perioada de timp (pentru a asigura ca oamenii nu se schimba pe serverul castigator in WvWvW).Deci, nu cred ca e o problema majora daca alegi alt server , doar daca vrei sa faci WvW.

Aceastea fiind spuse , featureul acesta sar putea sa nu fie implementat.Eu personal voi astepta sa vad pe ce server se alege sa jucam :)

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Frequen ... s.2FWorlds
Are there going to be different servers?
Yes, however you will be able to move characters between different shards/worlds quickly and easily. Some restrictions will be imposed on characters which have recently switched. An example of this restriction was to prevent interference in the outcome of a World versus World battle. Other details of server switching have not been announced yet.

Sincer, dacă există vreo șansă ca alegerea server-ului inițal să afecteze posibilitatea de a juca împreună în WvW și să ne creeze probleme, vom încerca să evităm asta. :)

LorD_PSYCHO scrie:
Spuneti-mi pe ce canal va gasesc pe TS3 ? Am intrat de vreo 2-3 ori dar lumea era in diverse canale si nu stiam unde sa ma bag in seama.

De obicei suntem pe canalele Legio Gemina (Guild Wars 2 > Legio Gemina [XIII])
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Mesajde Altceva » 23 Apr 2012, 01:33

Cred ca propunerea lui Valky este foarte buna, eu unu in engleza nu stiu sa scriu mai deloc, plus ca este primul beta din viata mea si cred ca daca lasi pe cineva cu mai multa experienta Valky,Tudy etc poate sa iasa un feedback complet si sa inteleaga cei de la arenet ceva din el. Cat despre un feedback dat de guilda noastra cred ca as fi foarte important pt noi si am putea sa le aratam celor de la arenet ca suntem alaturi de ei, ii sustinem etc

La ora 21:00 vineri nu pot sa fiu pe TS ca atunci plec de la munca dar sunt IN (Char/War) la orice se organizeaza de guilda. As vrea din nou sa spun ca propunerea lui Valky mi se pare ok sa jucam N min ceva, M min ceva, adica totu sa fie organizat chit ca se va intazia cu 30 min -1H urmatoru "event". Pana 22:00 o sa fiu on :D.
Imagine
Altceva
Legionar

Nume caracter: Altceva

Mesajde Loa » 23 Apr 2012, 02:20

Altceva scrie:
Cred ca propunerea lui Valky este foarte buna, eu unu in engleza nu stiu sa scriu mai deloc, plus ca este primul beta din viata mea si cred ca daca lasi pe cineva cu mai multa experienta Valky,Tudy etc poate sa iasa un feedback complet si sa inteleaga cei de la arenet ceva din el. Cat despre un feedback dat de guilda noastra cred ca as fi foarte important pt noi si am putea sa le aratam celor de la arenet ca suntem alaturi de ei, ii sustinem etc

La ora 21:00 vineri nu pot sa fiu pe TS ca atunci plec de la munca dar sunt IN (Char/War) la orice se organizeaza de guilda. As vrea din nou sa spun ca propunerea lui Valky mi se pare ok sa jucam N min ceva, M min ceva, adica totu sa fie organizat chit ca se va intazia cu 30 min -1H urmatoru "event". Pana 22:00 o sa fiu on :D.

Daca tu nu sti sa comunici/raportezi in engleza asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt capabili de un raport full pentru ANet. Este doar un weekEND (asta in caz de mi se mai atrage atentia) de beta si ar trebui tratat ca atare. Nu mi se pare normal ca cineva sa faca un program de N minute/ore de jucat sau sa-mi organizeze timpul petrecut intr-un joc. Si da, cred de cuvinta ca poti testa mai multe clase intr-un singur beta. Daca ei ne dau un free beta asta nu inseamna c-o sa joc pentru ANet doar cu o singura clasa pentru a descoperi/vedea bug-uri. Eu consider ca acest free beta acces este sa cunosti jocul, sa vezi pentru ce-ai platit si de ce nu sa-i ajuti cu un feedback in caz de bug-uri. Sunt convinsa ca acest beta nu este pentru a cauta 'nod in papura', ci ca sa te familiarizezi cu ce iti vor oferii ei. Asta este opinia mea. Daca se cautau oameni special pentru bug-uri si explore in sensul asta cu siguranta nu-i dadea drumul la open beta.
The art of being feminine.
Loa
Legionar

Nume caracter: Le Loa

Mesajde Altceva » 23 Apr 2012, 02:59

Loa scrie:
Daca tu nu sti sa comunici/raportezi in engleza asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt capabili de un raport full pentru ANet. Este doar un weekEND (asta in caz de mi se mai atrage atentia) de beta si ar trebui tratat ca atare. Nu mi se pare normal ca cineva sa faca un program de N minute/ore de jucat sau sa-mi organizeze timpul petrecut intr-un joc. Si da, cred de cuvinta ca poti testa mai multe clase intr-un singur beta. Daca ei ne dau un free beta asta nu inseamna c-o sa joc pentru ANet doar cu o singura clasa pentru a descoperi/vedea bug-uri. Eu consider ca acest free beta acces este sa cunosti jocul, sa vezi pentru ce-ai platit si de ce nu sa-i ajuti cu un feedback in caz de bug-uri. Sunt convinsa ca acest beta nu este pentru a cauta 'nod in papura', ci ca sa te familiarizezi cu ce iti vor oferii ei. Asta este opinia mea. Daca se cautau oameni special pentru bug-uri si explore in sensul asta cu siguranta nu-i dadea drumul la open beta.

Sunt perfect deacord cu tine, bine inteles ca 99 % din acest forum stiu sa scrie fff bine in engleza, doar vroiam sa anunt ca eu sunt 1% din acele persoane care nu stiu, din cauza asta cred ca este o idee buna. Cestia cu organizatu este un defect profesional din cauza asta iar am spus DA. Bine inteles ca nu trebuie sa cauti 'nod in papura', nici eu nu am sa caut dar o sa ne gaseasca el pe noi :D

Cu ce nu sunt de acoord:
Daca vrei sa joci PVE, PVP este alegerea ta ce joci in acest beta, nimeni nu vrea sa-ti organizeze tie timpul ce sa joci si cum sa joci, bine inteles ca vei juca ce crezi u de cuvinta sa fie in primul rand Fun pt tine. Poate vom reusi sa facem niste grupuri si vom juca PVE N min si PVP M min toata lumea o sa stie si poate u sau alti sau "plictisit" de ce fac si vor sa joace pt 20-40 min acel N sau M cu noi, nu este obligatori poate nici nu se organizeaza in final.

Nu stiu daca te-ai referit la mine cu "(asta in caz de mi se mai atrage atentia)" eu doar mi-a spus parerea nu am vrut sa jignes pe nimeni, daca am facut-o imi cer scuze
Imagine
Altceva
Legionar

Mesajde Loa » 23 Apr 2012, 04:03

Cu siguranta se va explora jocul in grupuri. Ai nevoie sa auzi si parerea celorlalti participanti. De asta il si numim MMO. Frumos ar fi sa cadem la un comun de acord in momentul in care suntem in game. Ne putem coordona si sunt convinsa ca experienta de joc va fi frumoasa. Eu cred ca ne facem cam multe probleme in legatura cu bug-urile. Sper sa nu ne gaseasca ele pe noi :P .

Ca o mica curiozitate; aveti de gand sa testati cat puteti o anumita clasa/rasa sau preferati sa incercati cate putin din toate?
Loa
Legionar

Mesajde RandomGuy » 23 Apr 2012, 11:11

#Orthias
I'm in all 48 hours whit you.

#LorD_PSYCHO
cautai pe phinto sau pe RandomGuy , suntem mereu disponibili pentru fun/intrebari legate de orice.

#Loa
Noi cei care am dat Pre-Purchase avem acum un statut de investitor si acum ne-a fost permis sa vedem in ce am investit(asta pentru prima parte), a doua parte pentru care avem acces este pentru a ne asigura ca produsul va avea succes pe piata si nu va da fail precum alte MMO-uri. Este datoria ta de beta testeri sa te asiguri ca lucrurile sunt asa cum trebuie. Daca cineva intra in beta se joaca si atat, nu are nici un drept la final cand se lanseaza jocul sa spuna "da mecanica asta nu imi place, este o greseala". Te rog sa iei in considerare ca aceasta impartire de indatoriri care a propuso Valky este sa vina si in ajutorul comunitatii noastre care nu au intrat in beta, cum a spus si Valky la final ne adunam si facem un debate pe rasa,clasa,zona. Ceva atat de organizat nu a facuto nimeni in Guild Wars 2 pana acum de ce nu am face noi asta pentru comunitate ?

P.S cat mai mult o clasa dar vreau sa testez si anumite mecanici de la cateva rase (gen portalele mesmerului, am in cap o ideie cum ne putem plimba rapid pe harta la keep-uri)
Imagine
RandomGuy
Legionar

Mesajde Phinto » 23 Apr 2012, 12:14

RandomGuy scrie:
#Orthias

cautai pe phinto sau pe RandomGuy , suntem mereu disponibili

Imagine
Phinto
Legionar

Nume caracter: Phinto

Mesajde Life Snatcher » 23 Apr 2012, 14:58

Nu, nu o sa testez toate clasele cate putin pentru a da un feedback celor de la ANet, vreau sa testez ce am cumparat, vreau sa testez o clasa pana consider eu ca am tras anumite concluzii de pe urma testelor respective. Da, voi face un feedback strict pentru comunitatea GW2.ro, ei mai departe sunt liberi sa faca ce vor cu feedback-ul meu, si da RandomGuy, la acelasi lucru ma gandesc si eu, daca e posibil in party acest lucru cu 2 mesmeri te misti instant oriunde :)
Use search before acting stupid ...
Imagine
Life Snatcher
Legionar

Nume caracter: Life Snatcher

Mesajde RandomGuy » 23 Apr 2012, 15:03

Get on teamspeak in the weekend and we will test it out
Imagine
RandomGuy
Legionar

Mesajde vaporeanu » 23 Apr 2012, 19:04

Avand in vedere preferintele din experienta acumula in ceea ce priveste MMO noi ( Vapo si Alexandra) am decis deja ce vom face. Eu nu sunt adepta close combatului si implicit prefer un ranger sau un elementalis. Cu toate ca imi place " sa casc gura" la animatia jocului si sa explorez in cele mai mici detalii harta cautand secret chambers sau diferitii mobi voi imbina utilul cu placutul si voi incerca sa urmez pe cat de bine pot sfaturile liderilor. Ei sunt oameni cu experienta net superioara multora dintre noi si in fond si la urma urmei de asta sunt lideri ( ma refer la Guild master si Consiliul guildei) ;)
Am vazut cat de "bine " merge treaba cand un GM si ofiterii sai nu sunt ascultati si sincer nu mi-a placut ce a iesit din acel guild asa ca prefer sa merg pe mana celor mai avizati sa conduca. :)
vaporeanu
Legionar

Nume caracter: Kykw
Zona de interes: General PvE (dungeons, farming, etc)

Mesajde Asky » 23 Apr 2012, 21:09

Numai pvp tot wekendul... doar Human Guardian o sa joc(nu am asura ><), si vanez cate exploituri pot (am ceva experienta in asta).

Cat despre organizare obligatorie sau obligatii individuale ale membrilor(atata timp cat nu incalca regurile guildei) nu o sa existe asa ceva, fiecare face ce doreste cu timpul lor in beta, daca sunt persoane ce vor sa participe la eventuri de guilda organizate is sigur ca se pot aranja.

Orthias: pacat ca nu is in tara sa facem iar lanpartys la open wekends cum faceam la gw1, era mult mai usor sa ne mentinem treji tot wekendu :P
Asky
Legio Gemina [XIII]

Nume caracter: Little Asky
Zona de interes: PvX (câte puțin din toate)

Mesajde Loa » 23 Apr 2012, 21:51

RandomGuy scrie:
#Orthias
I'm in all 48 hours whit you.

#LorD_PSYCHO
cautai pe phinto sau pe RandomGuy , suntem mereu disponibili pentru fun/intrebari legate de orice.

#Loa
Noi cei care am dat Pre-Purchase avem acum un statut de investitor si acum ne-a fost permis sa vedem in ce am investit(asta pentru prima parte), a doua parte pentru care avem acces este pentru a ne asigura ca produsul va avea succes pe piata si nu va da fail precum alte MMO-uri. Este datoria ta de beta testeri sa te asiguri ca lucrurile sunt asa cum trebuie. Daca cineva intra in beta se joaca si atat, nu are nici un drept la final cand se lanseaza jocul sa spuna "da mecanica asta nu imi place, este o greseala". Te rog sa iei in considerare ca aceasta impartire de indatoriri care a propuso Valky este sa vina si in ajutorul comunitatii noastre care nu au intrat in beta, cum a spus si Valky la final ne adunam si facem un debate pe rasa,clasa,zona. Ceva atat de organizat nu a facuto nimeni in Guild Wars 2 pana acum de ce nu am face noi asta pentru comunitate ?

P.S cat mai mult o clasa dar vreau sa testez si anumite mecanici de la cateva rase (gen portalele mesmerului, am in cap o ideie cum ne putem plimba rapid pe harta la keep-uri)

Acelasi lucru am spus si eu. Vreau sa vad ce anume am achizitionat. Este in interesul meu sa raportez ce bug-uri intalnesc pentru ca in final eu ma voi bucura de acest joc dar, te contrazic si imi mentin parerea ca nu trebuie sa intri in joc ca sa cauti bug-uri si sa iei totul in serios. Daca chiar doreai sa le testezi jocul cu indicatii precise date de ei atunci te-ai fi inscris la un core beta test. Acest weekend e for fun, sa testezi si bineinteles sa raportezi daca intalnesti/vezi ceva ce ti se pare ca nu-i la locul lui. Daca Tudy ofera un streaming in timpul lui de game play asta spune multe, si este un gest foarte frumos din partea lui. Faptul ca tu o spui in sensul; " este datoria ta sa le arati persoanelor care n-au achizitionat jocul, pentru ghilda, pentru comunitate " atunci poti jignii sau ofensa alte persoane care considera ca ar vrea sa testeze cum are timp si crede ca i-ar face placere, fara un program impus. Deci, prin urmare ar fi frumos sa ramanem la idea primului post facut de Tudy.
Loa
Legionar

Mesajde ecksit » 23 Apr 2012, 22:01

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, stiu ca parerile sunt impartite dar sunt total de acord cu ce a spus Loa mai sus. Unii dintre noi nu stim nici macar cat timp vom avea sa testam weekendul asta, eu inca astept sa aflu daca voi lucra, probabil o sa apuc sa joc o ora sau doua pe zi daca mi se confirma ca sunt de serviciu in weekend. Iar dupa 8 ore de chestii planificate la serviciu prefer sa vin acasa si sa fac ce imi trece prin cap in joc si sa ma bucur de investitie zic eu. Sigur ca daca voi intalni vreun bug il voi raporta deoarece este in interesul nostru al tutuor.
Imagine
ecksit
Gladium

Mesajde RandomGuy » 23 Apr 2012, 22:12

Iti respect opinia Loa dar o vad ca o "datorie" pentru noi ca sa ii convingem si pe ceilalti care nu au achizitionat. Eu personal nu vreau sa vad in WvW pvp intre 100v100, eu vreau 1000v1000 si vreau sa vad ca Guild Wars 2 va detrona clasicul MMO deoarece eu cred ca mecanicile care le-au conceput sunt mult mai bune decat cele actuale(eu personal sunt satul de jocuri care dau fail din simplul motiv ca sunt bune gen Magika, Heroes of Newerth, Nuclear Dawn, Company of Heroes). Daca ar fi fost doar un weekend in care noi sa ne distram l-ar fi numit Open Amusement Park Weekend si nu Beta Weekend Event. Nimeni nu vrea sa oblige pe nimeni dar ar fi bine sa intrat organizat ca o guilda/comunitate.

#ecksit daca nu vrei sa participi nimeni nu iti impune, era doar o sugestie pentru cei care vor si au timp.Singurul lucru obligatoriu este poza din LA(Lion's Arch)(glumesc ofc)
Imagine
RandomGuy
Legionar

Mesajde Tudy » 23 Apr 2012, 22:25

Cum spunea și Asky - nu există obligații pe care Legio Gemina le va impune membrilor dincolo de ce e menționat deja în regulament. Vrem să îi încurajăm pe toți să facă exact ceea ce le place în joc și nu vrem să impunem nimic nimănui în ceea ce privește acest Beta Weekend Event (și următoarele). Sper e suficient de clar că acele puncte menționate în post-ul meu inițial sunt doar recomandări, nu cerințe stricte. Fiecare procedează exact cum crede de cuviință.

Totuși, asta nu înseamnă că nu vom avea activități organizate la nivelul ghildei (PvE, PvP, WvW), activități unde oricine e interesat să participe poate participa. Iar prin acele activități (și prin faptul că vom face live streaming pe tot parcursul weekend-ului), vrem să le arătăm și altor potențiali jucători cât e de interesant Guild Wars 2.

Hope that clears things out! Now, let's take a deep breath, chill and enjoy the game once the Beta Weekend starts :)
-------
I want to live forever. So far, so good.
GW2 Official Wiki - GW2 Wiki FAQ
Imagine
Tudy
GW2.ro staff

Nume caracter: Tudy
Zona de interes: World vs World

Mesajde Mclovin » 24 Apr 2012, 13:38

Prezent vineri. O sa intru si mai devreme pe ts sa cunosc din lume.

Sunt de acord cu testarea betaului ca guild si cu bug reports.

Sa speram ca totu merge bine si lanseaza jocul :D.
Imagine
Mclovin
Gladium

Nume caracter: Mclovin

Mesajde Altceva » 24 Apr 2012, 14:23

Din pacate am sa mai intarzii vineri trebuie sa stau pana la 00:30 la munca, asa ca ne auzim pe la 01:30 probabil :(. S-ar putea sa-mi tina JOe_20 locul pana vin eu :P
Imagine
Altceva
Legionar

Mesajde Life Snatcher » 24 Apr 2012, 15:37

Oricum, de vineri de la orele 13 pana duminica la 2-3 dimineata o sa fiu prezent pe TS si ingame. Sper ca vechiul cocktail de tigari/cola/cafea sa mai functioneze, cu toate ca au trecut ceva anisori.....
Use search before acting stupid ...
Imagine
Life Snatcher
Legionar

Nume caracter: Life Snatcher

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discuţii generale despre joc

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori