Loa scrie:
Daca tu nu sti sa comunici/raportezi in engleza asta nu inseamna ca ceilalti nu sunt capabili de un raport full pentru ANet. Este doar un weekEND (asta in caz de mi se mai atrage atentia) de beta si ar trebui tratat ca atare. Nu mi se pare normal ca cineva sa faca un program de N minute/ore de jucat sau sa-mi organizeze timpul petrecut intr-un joc. Si da, cred de cuvinta ca poti testa mai multe clase intr-un singur beta. Daca ei ne dau un free beta asta nu inseamna c-o sa joc pentru ANet doar cu o singura clasa pentru a descoperi/vedea bug-uri. Eu consider ca acest free beta acces este sa cunosti jocul, sa vezi pentru ce-ai platit si de ce nu sa-i ajuti cu un feedback in caz de bug-uri. Sunt convinsa ca acest beta nu este pentru a cauta 'nod in papura', ci ca sa te familiarizezi cu ce iti vor oferii ei. Asta este opinia mea. Daca se cautau oameni special pentru bug-uri si explore in sensul asta cu siguranta nu-i dadea drumul la open beta.
Sunt perfect deacord cu tine, bine inteles ca 99 % din acest forum stiu sa scrie fff bine in engleza, doar vroiam sa anunt ca eu sunt 1% din acele persoane care nu stiu, din cauza asta cred ca este o idee buna. Cestia cu organizatu este un defect profesional din cauza asta iar am spus DA. Bine inteles ca nu trebuie sa cauti 'nod in papura', nici eu nu am sa caut dar o sa ne gaseasca el pe noi

Cu ce nu sunt de acoord:
Daca vrei sa joci PVE, PVP este alegerea ta ce joci in acest beta, nimeni nu vrea sa-ti organizeze tie timpul ce sa joci si cum sa joci, bine inteles ca vei juca ce crezi u de cuvinta sa fie in primul rand Fun pt tine. Poate vom reusi sa facem niste grupuri si vom juca PVE N min si PVP M min toata lumea o sa stie si poate u sau alti sau "plictisit" de ce fac si vor sa joace pt 20-40 min acel N sau M cu noi, nu este obligatori poate nici nu se organizeaza in final.
Nu stiu daca te-ai referit la mine cu "(asta in caz de mi se mai atrage atentia)" eu doar mi-a spus parerea nu am vrut sa jignes pe nimeni, daca am facut-o imi cer scuze