Salutare, sugerez sa se seteze deschiderea link-urilor puse pe forum intr-un nou tab sau o alta pagina web, deoarece navigand pe o pagina de net postata intr-un link obosesc dand back la pagina sa ma introc la forum Unul din dezavantaje cand sunt deschise link-uri in aceeasi pagina ar fi ca utilizatorul sa renunte la intoarcerea pe forum pentru alt subiect, din comoditate.
Deci exista CTRL-click, middle-click sau right-click pe link si select "Open link in new tab", 3 optiuni de a vizualiza link-ul in alt tab, sincer mie mi se par suficiente. Just an opinion.
Be most excellent to each other and fear not this night, you will not go astray. Though shadows fall still the stars find their way.
Teasta, si pana acuma te iubeam, dar de acum te voi iubi forever . Scuze de offtopic, dar e un subiect care merita offtopic . Iar ca raspuns initiatorului: da, toata lumea stie ca exista un butonas. Pe mouse. La mijloc. Pe bune. OMG (edit), doar 12 mesaje are derbedea? Tre sa mai trolez pe undeva. Pe bune.
"noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci Mântuirea vine de la Evrei" Ioan, 4:22 "La urma dar, raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea. Dar cea mai mare dintre toate este dragostea." (Epistola lui rabi Saul catre Corinteni)
Salutare, sugerez sa se seteze deschiderea link-urilor puse pe forum intr-un nou tab sau o alta pagina web, deoarece navigand pe o pagina de net postata intr-un link obosesc dand back la pagina sa ma introc la forum Unul din dezavantaje cand sunt deschise link-uri in aceeasi pagina ar fi ca utilizatorul sa renunte la intoarcerea pe forum pentru alt subiect, din comoditate.
buna ideea, chiar acum am vrut sa deschid un topic unde sa sugerez faza cu link-urile intr-un nou tab
exista un mod pentru phpbb care face acest lucru, l-am fost testat io o data si mergea bine
Doamneee!!! Cum e posibil sa nu fi remarcat greseala cu "Shop"... nu stiu!!! De abia acum dupa 4 luni am vazut imi cer scuze Shob chiar n-a fost cu intentie si nu stiu cum mi-a scapat caci mereu recitesc mesajul inainte si dupa ce postez.