de Valky » 05 Mai 2012, 15:33
Da, recunosc ca am urmarit de 2 ori videoclipul, beautiful footage, my opinion:
- joaca frumos ca echipa
- elementalistul pe staff cu build main-fire & arcane foloseste skill-urile de parca a jucat neintrerupt o saptamana, a inteles perfect avantajele si rotatia de switch la attunement.
- stie sa stea cuminte la locul lui in spate sau sa ocupe inaltimile cand trebuie AoE, sa intre in mijloc cand trebuie PBAoE sau sa reactioneze cu acesta cand este incoltit, sa dea swift la party si healing cand e cazul, un frozen ground ca sa scape de urmaritori, si el si echipa au talent intr-adevar.
- nu am reusit sa vad unde / daca a folosit vreodata abilitatea de teleporting (Lightning Flash), pare singurul utility-skill pe care nu l-a utilizat din ce si-a pus pe bara, am sa mai revad o data videoclipul (sau nu a intrat in videoclip, este o compilatie discontinua, nu este o filmare neintrerupta).
- la healing si elite (utility) si-a ales skills pur bazat pe durata mica de cooldown plus capabilitatea de range la Glyph of Elementals (cu Tornado ar fi stat doar in PBAoE).
- nu mi-a placut partea de trolling fata de ceilalti playeri.
Ultima oară modificat de
Valky pe 05 Mai 2012, 15:58, modificat 1 dată în total.
Be most excellent to each other and fear not this night, you will not go astray. Though shadows fall still the stars find their way.